Caldura din pamant racoare din pamant Terra-Air Home

Caldura din pamant racoare din pamant Terra-Air Home Caldura din pamant racoare din pamant Terra-Air Home

Caldura din pamant racoare din pamant Terra-Air Home

Caldura din pamant racoare din pamant Terra-Air Home Energia este pretioasa. Casele sunt izolate atat de costisitor, cu ferestre si usi complet etanse. Asta poate insemna si o proasta aprovizionare cu aer proaspat in casa, de multe ori cu consecinte daunatoare pentru sanatatea celor care locuiesc in ea, cat si pentru cladire in sine.

terra air home vara iarna

Practic, cu ajutorul Terra-Air Home, faceti o schimbare catre un mediu de viata sanatos, aerul din incapere fiind improspatat la fiecare 2 ore. Acest lucru creeaza un sistem de ventilatie modern, aducator de prospetime si viata in locuinta ta, in combinatie cu pompe de caldura geotermale sol-aer. Pompa de caldura sol-aer are rolul de a lua caldura din pamant si de a transfera aerul cald pentru sistemul Terra-Air Home.

Straturile superioare ale solului sunt un mare stocator pentru energia termica solara, cu o temperatura relativ constanta la 1.5 – 3 m adancime. Terra-air home profita de acest potential energetic geotermal.

Caldura din pamant racoare din pamant Terra-Air Home Terra-Air Home – Climat confortabil ca in natura…

Respira liber, ca si in natura – Caldura din pamant, racoare din pamant Terra-Air Home creeaza acest sentiment in casa ta!

Vara cu Terra-Air Home

In timpul verii, sistemul nostru de ventilatie cu aport termic din pamant, Terra-Air Home este folosit pentru racire. Aerul cald din exterior, care poate ajunge vara si la +40°C, este preluat si plimbat prin tubulatura din pamant, fiind racit considerabil si introdus in casa la +17° C, fara alte sisteme de racire suplimentare cum ar fi aparate de aer conditionat sau chilere (echipamente mari consumatoare de energie electrica).

Terra-Air home vara sau iarna

Iarna cu Terra-Air Home

Terra-Air home va aduce in casa in timpul iernii aer proaspat preincalzit. Aerul introdus in locuinta este preluat de exemplu de la -20°C, circula prin pamant prin tubulatura special conceputa, protejata cu filtre hepa de mare densitate, microbacterian si cu ioni de argint si este preincalzit de temperatura solului de 8 ° ± 4 ° C. Astfel, aerul intra in locuinta la o temperatura de cel putin 8° C. Practic, acest lucru ne ofera o economie foarte mare la incalzirea aerului proaspat si economiseste energie pentru incalzire. Imaginati-va ce ar fi insemnat sa se preia aerul de la -20°C si sa fie incalzit cu 45°C pentru a putea obtine iarna in locuinta o temperatura de +25° C. In acest fel, cu Terra-Air Home incalzim aerul doar cu diferenta de la +8°C la +22°C.

Caldura din pamant racoare din pamant Terra-Air Home – Climat confortabil ca in natura.

Ti-ar placea sa folosesti gratuit caldura pamantului impreuna cu caldura data de panourile solare iarna pentru incalzirea locuintei tale gratuit? Contacteaza-ne si te vom duce la cea mai apropiata instalatie realizata din zona ta!

Sistem Terra-Air Home – Caldura din pamant racoare din pamant Terra-Air Home

 • sistem complet;
 • standarde ridicate de igiena prin filtrul F5;
 • prevenirea glazurarii sistemelor de ventilatie;
 • 3 componente pentru flux pentru racire pe timpul verii;
 • costuri mici la incalzire.

Conducte EWT Terra-Air-flex

 • flexibil si rapid dislocabile, fara arcuri;
 • PE ecologic;
 • detectate fara emisii;
 • rezistenta la apa si aer;
 • stabile datorita rigiditatii inelului mare SN 8;
 • geometrie optima si proprietati bune ale materialului;
 • usor de conectat;

terra air home prezentare 2 terra air home prezentare 3

Cu Terra-Air-home aveti intotdeauna aer prospat preincalzit. Energia termica este pastrata in casa.

Accesorii Terra-Air-control – Caldura din pamant racoare din pamant Terra-Air Home

 • viteze mici ale aerului, zgomot redus datorita aportului mare
 • usor de instalat datorita conexiunilor din fabrica

Pentru mai multe detalii si informatii despre sistemul de incalzire si racire a locuintei cu aport termic din pamant, Caldura din pamant , racoare din pamant Terra-Air Home , ne puteti contacta prin intermediul paginii de contact!

One Comment

 1. Prezentati Sistemul Terra Air Home pentru lunile de vara si iarna. Dar ce se intampla prmavara si toamna ca daca as folosi in aceste luni atunci voi avea o temperatura mai mica decat afara cand sunt temperaturi acceptabile pana in 26 de grade? Il decuplez de tot si aerisesc prin fereastra? Daca as preincalzi electric aerul adus prin sistem chiar nu are rost!
  Sa luam o locuinta care s-a incalzit intr-un sezon de iarna si racit intr-un sezon de vara cu o anumita cheltuiala pentru fiecare sezon. Apoi s-a montat sistemul Terra air home cu o unitate centrala modesta cu recuperare caldura de 70% cat a costat ulterior cheltuiala cu incalzirea respectiv cu racirea?

Lasă un răspuns