Izolatii Isocell

Pretul „la cheie” variază între 9,99€-14,99€/mp cu TVA inclus. Reducere 24% pentru firmele din România şi 4% pentru persoane fizice!

 

Fibra ISOCELL, produsă în Austria, este o termoizolatie din fibre de celuloză, fabricată din hârtie de ziar printr-o procedură de reciclare. Materialul de bază din produsele ISOCELL este lemnul reciclat, deci Isocell este un material ecologic.

Spre deosebire de alte materiale izolante, ISOCELL nu este toxic, nu contine substante nocive, nu irită pielea, fiind considerat un material termoizolant ”simpatic”.

Fibrele de celuloza sunt suflate în cavități și goluri cu ajutorul unor mașini speciale de suflare. Fibrele de celuloza devin în constructia lor pâsloase, formând o saltea care se potriveste exact locului unde este așezată.

Productia:

Pentru producerea fibrelor de celuloza ISOCELL se utilizeaza exclusiv hartie de ziar, care este sortată, tocată marunt și introdusă apoi într-o moară de tocat care descompune hârtia până la obținerea structurii ei fibroase. Fibrele de celuloza ISOCELL sunt impregnate cu sare de bor pentru a le proteja de foc, mucegai, insecte sau alți dăunători. Sarea de bor este naturală și nu dăunează omului sau mediului înconjurator. Ea se regaseste, de exemplu, în cantitati minime, în alimente cât și în lichidele pentru lentilele de contact. Productia este supusă celor mai severe criterii de calitate folosind tehnică germană, austriacă și europeană.

ISOCELL este ambalat în saci de 12,5 kg și se livrează pe Euro-paleți cu 21 de saci fiecare.

Lasă un răspuns