Descriere

ISOCELL – termo si fonoizolatie cu fulgi de celuloza.

Izolarea cu fulgi de celuloza este cea mai utilizata metoda ecologica mondial de izolatie termica si fonica a structurilor din lemn, metal, caramida sau beton.

Celuloza este un produs ieftin, performant termic si fonic, cu care se obtine o izolatie incomparabil mai buna decat cea obtinuta prin metodele clasice de izolatie fonica si termica.

Cum transformam un produs reciclat si ieftin intr-un material termo si fonoizolant de exceptie, cu mult peste materialele traditionale?

Raspunsul il gasiti in paginile site-ului nostru.

„Solutia salvatoare” pentru criza materialelor de izolatie termica din anii de criza ai industriei americane din anii 1920-1930, fulgii de celuloza au in spate un istoric de peste 90 de ani la nivel mondial. In Romania sute de clienti au deja structuri izolate cu celuloza de la ISOCEL.

Ce sunt de fulgii de celuloza?

Fulgii de celuloza se obtin din celuloza (hartie, ziare) printr-un procedeu modern de reciclare.

Procedura este una pur mecanica, ziarele fiind tocate in mori electrice si aditivate cu solutii care confera fulgilor de celuloza astfel obtinuti proprietati de ignifugabilitate si rezistenta la daunatori.

La producerea fulgilor de celuloza se consuma doar 5% din cantitatea de energie folosita la producerea aceleeasi cantitati de material traditional de izolatie, respectiv vata minerala, unul din criteriile de importanta capitala in luarea unei decizii de cumparare, in cazul unui cumparator avizat de problemele reale de mediu pe care cu totii incercam sa le depasim.

Principalul criteriu pentru care celuloza este atat de populara ca metoda de termo si fonoizolatie este performanta, care se obtine prin reducerea costurilor de operare ale constructiilor cu pina la 40% fata de materialele traditionale.

Statistic, in primul an de folosinta a cladirii, se recupereaza complet diferenta de pret dintre izolatia traditionala si cea cu celuloza.

Luand in considerare pricipalele avantaje si beneficii pe care le vom explicita detaliat , nu e de mirare ca izolatia cu celuloza si-a castigat-o reputatie atat de solida:

material complet ecologic;
coeficient de transfer termic/ fonic comparativ cu cel al lemnului;
poate fi instalata in densitati diferite , in functie de specificatiile tehnice;
poate fi instalata pe adancimi diferite in functie de specifiicatiile tehnice;
instalare mecanizata rapida si de precizie;
serviciu complet de transport, instalare si montaj din partea dealerului Isocel.

Contactati-ne pentru comenzi!

Lasă un răspuns