Cosuri de fum inox Schiedel, cos de fum din inox

cosuri de fum inox schiedel width=

SISTEME DE COSURI DE FUM INOX SCHIEDEL

Fabricate dupa o tehnologie avansata, dispunand de o solutie de imbinare performanta a tubulaturii si de o accesorizare complexa, sistemele de cosuri de fum inox Schiedel, realizate din otel inoxidabil special, prezinta avantajele unei greutati proprii foarte reduse si a unei flexibilitati extinse la montaj.

cosuri de fum inox Schiedel ICS

Principalele sisteme de cosuri de fum inox Schiedel:

  • cosuri de fum inox Schiedel ICS
  • cosuri de fum inox Schiedel PERMETER

Schiedel ICS nu inseamna doar un element de constructie stralucitor, ci o imbinare armonioasa intre tehnica de evacuare si designul modern. Nivelul ridicat de performanta al acestui sistem de cos de fum se reflecta in domeniul larg de aplicabilitate si eficienta maxima in functionare.

Sistemul ICS are ca domeniu de utilizare evacuarea, cu tiraj natural, a gazelor de ardere provenite din generatoarele de caldura, care functioneaza cu combustibil solid, lichid sau gazos.

PERMETER – cosul de fum care iti decoreaza caminul!

cosuri de fum inox Schiedel PERMETER

Cosul de fum Schiedel PERMETER, cu sectiune circulara, este un sistem pentru evacuarea gazelor de ardere provenind de la seminee sau sobe functionand cu combustibil solid.

Peretele exterior, fabricat din otel galvanizat vopsit in camp electrostatic este extrem de rezistent la zgarieturi.

Pentru a se incadra perfect in stilul ales pentru decorarea caminului Dvs., cosul de fum se poate livra cu peretele exterior vopsit in orice culoare cuprinsa in catalogul RAL. Pachetele promotionale includ cosurile de fum in culoare: negru.

Sistemul de cos de fum Schiedel PERMETER cu sectiune circulara este destinat evacuarii gazelor de ardere provenite din surse de caldura care functioneaza cu combustibil solid (cazane, seminee sau sobe), combustibil gazos si lichid.

Pentru mai multe informatii despre cosurile de fum din inox Schiedel, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021 568 4156! Pentru comenzi va rugam sa accesati magazinul nostru: MAGAZIN TERMICE.RO.

Lasă un răspuns