Incalzire in pardoseala – exemple de montare-incalzire prin pardoseala Leave a comment

Incalzire in pardoseala, Incalzire prin pardoseala

Oventrop Germania - doar 24 Euro pentru Mp

Incalzire in pardoseala – Exemple de montare

Exemple de montare 1

Sistemul de incalzire in pardoseala Oventrop “Cofloor”, cu componente adaptate unele la celelalte, face posibila o pozare rapida chiar si in cazul montarii de catre o singura persoana.

1. Placile profilate NP-35, usor de manevrat prevazute cu strat termoizolant si fonoizolant, nu necesita practic nici o taietura. Ele pot fi pozate economic si usor atat in incaperi mici, cu multe colturi, cat si in incaperi cu suprafata mare ale sistemului de incalzire in pardoseala.

2. Pozarea corespunzatoare incepe cu fixarea benzii izolatoare, marginale, pe pereti. Izolatia marginala dispune de o banda suplimentara de folie. In felul acesta, suprafata poate fi izolata in asa fel, incat pot fi utilizate atat pardoeli pe baza de ciment, cat si dale pentru siistemul de incalzire in pardoseala.

3, 4. Imbinarea etansa a placilor profilate NP-35 a sistemului de incalzire in pardoseala este asigurata la margine cu un falt cu carlige.

Placile profilate NP pot fi pozate ieftin pe izolatii existente in comert. Pentru aceasta, randurile de profile exterioare se imbina prin presare. Suprafata obisnuita de incalzire in pardoseala este complet inchisa. Un aspect deosebit de importat in cazul incalziri in pardosealasi a pardoselilor din dale.

Cum se monteaza un sistem de incalzire in pardoseala?

Exemple de montare 2

5, 6. Un tambur de derulare face posibila o pozare simpla si curata a tevilor pe placi. Structura profilata a placilor permite mentinerea unor distante egale de pozare.

7. In usi sau treceri, suprafetele de pardoseala sunt separate intre ele prin intermediul unui profil cu fanta de alungire.O teava ondulata cu fanta protejeaza conductele care se intersecteaza.

Exemple de montare 3

8, 9. Dupa proba de presare a tevilor sistemului de incalzire in pardoseala, se aplica sapa.

Incalzire in pardoseala – Contact

Pentru mai multe informatii si detalii despre sistemele de incalzire in pardoseala incalzire prin pardoseala va rugam sa ne contactati prin intermediul paginii de contact.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SHOPPING CART

close