Pret

STUDIU COMPARATIV

Pretul celulozei este mai mic decat cel al vatei minerale!

Izolatia corecta a unei structuri este o INVESTITIE, nu o achizitie! Ce decideti sa folosti ca material de termo si fonoizolatie va face diferenta intre a plati foarte mult pentru incalzirea si racirea constructiei sau a avea o structura cu consumuri mici de energie. Rationamentul, in cazul alegerii tipului de izolatie, trebuie sa fie similar cu cel folosit la alegerea tipului de motor la o masina. Poti alege intre motoare ieftine cu consumuri mari, sau motoare performante cu consumuri mici.

In cazul unei izolatii cu celuloza, costul final al operatiunii de izolatie termica si fonica a structurii este dat de urmatorii parametrii:
– marimea suprafetei – fixa
– calitatea izolatiei – fixa
– grosimea izolatiei – variabila 10-30 cm
– densitatea materialului de izolatie – variabila 40-70 kg/m3
– materiale auxiliare – variabila

Fiecare dintre elementele de mai sus genereaza costuri punctuale. Alegand o izolatie cu celuloza, puteti varia grosimea si densitatea stratului de celuloza si tipul foliei de bariera de vapori folosit.

Astfel nivelul de cost evolueaza de la ieftin la …… PERFORMANT. Deci, pretul variază între 9,99€-14,99€/mp cu TVA inclus. Pentru persoane fizice oferim reducere 4%, iar pentru firmele din România reducerea este 24%, reprezentând valoarea TVA.

Costurile unei termo si fonoizolatii cu celuloza depind de solutia aleasa, de adincimea de izolare si de densiatea aleasa de beneficiar. In consecinta nu exista o cotatie de pret universal valabila. Ca ordin de marime, izolatia cu celuloza se situeaza intre metodele traditionale de izolatie folosite: intre nivelul de cost al vatei minerale si cel al vatei bazaltice.