Termoviziune cladiri, termografie locuinte

Termoviziune Metoda de control a pierderilor de caldura din locuinta ta!

Servicii de termoviziune in infrarosu cu camere de termoviziune, se pot folosii pentru a identifica zonele cu pierderi de caldura si zonele cu potential de aparitie a condensului, se poate aprecia modul in care s-a executat o lucrare de izolatie termica si cat de bine functioneaza reteaua de distributie a agentului termic.

Impreuna cu aparatele de inregistrare a valorilor temperaturii, umiditatii, noxelor (monoxid de carbon, dioxid de carbon), cu ajutorul masuratorilor termografice, camera de termoviziune, se poate aprecia cat de „bolnava” este locuinta dvs. si daca acest lucru poate afecta sanatatea dvs.

Pierderile de caldura din locuintele noastre conduc la cresterea consumului de combustibil, la cresterea degajarilor de noxe in atmosfera, contribuind astfel la fenomenul numit „incalzirea globala”.

Situatii in care serviciile de termoviziune noastre sunt utile:

  • Termoviziune daca doriti sa cumparati o casa si vreti sa va asigurati ca nu vor exista costuri suplimentare ulterior.
  • Termoviziune daca doriti sa termoizolati casa si vreti sa o faceti cum trebuie (folosind termografia cu camere de termoviziune se poate vedea unde se pierde caldura). Costul final poate fi acelasi, dar rezultatul poate fi foarte diferit!
  • Termoviziune daca doriti sa evaluati calitatea reabilitarii termice care a fost deja efectuata (obiectivele constructorului nu se potrivesc intotdeauna cu cele ale clientului).
  • Termoviziune daca doriti sa va asigurati ca nu exista risc de producere a condensului, mucegaiului, infiltratiilor, igrasiei, noxelor, etc.
  • Termoviziune daca doriti sa identificati cauzele pentru care locuita dvs. nu este sanatoasa.
  • Termoviziune daca oriti sa stiti daca senzatia de nedormit, durerile de cap matinale, oboseala, lipsa de concentrare, somnolenta, iritatiile mucoaselor ochilor si ale cailor respiratorii se datoreaza locuintei dvs.

http://www.termice.ro/wp-content/uploads/2013/03/Raport-Tehnic-Inspectia-Cladirilor-prin-Masuratori-Termografice.pdf

 

Pentru mai multe informatii despre termoviziune si pentru executarea unor masuratori termografice cu camera Flir BX60, ne puteti contacta prin intermediul paginii de contact sau la numarul de telefon 0741 146 358!

Lasă un răspuns