WMSO-C18DMDT Dedurizator DIAMOND ELITE 18 Leave a comment

Statia de dedurizare DIAMOND este echipata cu o electrovalva computerizata multiprogramabila,  cu setari extinse si se caracterizeaza prin precizie, fiabilitate si un consum redus de sare. Zona frontala a dedurizatorului este transparenta si rabatabila oferind un aspect foarte placut si un acces usor pentru programare si completare cu sare.

Beneficiaza de un soft complex ce permite optimizarea tuturor parametrilor de functionare pentru a obtine cel mai mic consum de sare,  pe cantitatea de apa dedurizata, economisind apa si bani.

Dedurizatoarele DIAMOND ELITE sunt pre-setate de catre specialistii nostri in functie de calitatea apei dumneavoastra pentru a obtine randamentul maxim.

Electrovalva, elementul principal al dedurizatorului, permite programarea volumetrica si monitorizarea continua a debitului si a volumului de apa consumat.

Datorita fiabilitatii ridicate, dedurizatoarele DIAMOND ELITE sunt recomandate atat aplicatiilor rezidentiale cat si celor industriale. Functioneaza complet automat, pornind regenerarea in functie de timp, de volumul apei tratate sau mixt.

Beneficiind de un aspect placut, se integreaza  bine in zone vizibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SHOPPING CART

close