Boilere si stocatoare, boilere, stocatoare

Boilere si stocatoare 

Boilere solare produse de firma Austria Email – made in Austria, avand o capacitate de stocare intre 160 si 3000 litri ofera utilizatorilor o aprovizionare cu apa calda menajera economica si sigura. Stratul dublu de email aplicat cu tehnologie speciala “Vacumail“, protejeaza serpentinele schimbatoarelor de caldura si pereti interiori ai vasului de stocare. Anodul de magneziu, previne corodarea si impiedica formarea depunerilor de calcar. Datorita stratului de email special, boilere solare si stocatoare Austria Email se conformeaza si celor mai stricte cerinte igienico-sanitare. Boilere si stocatoare solare de preparare a apei calde menajere pot fi livrate cu una sau doua serpentine, in vederea cresterii randamentului sau utilizarii multifuncţionale (de ex. cu energie solara). Pierderea de caldura este minima datorita spumei izolante poliuretanice (fara FCKW), la boilere solare mai mici de 500 L. Boilere cu volum  mai mari de 500 litri se livreaza cu izolatie termica speciala, separata, “ECO SKIN” aplicata pe boilere solare cu sistem rapid de montaj. Majoritatea acestor boilere si stocatoare sunt prevazute si cu o flansa care ofera posibilitatea conectarii unui patron electric de incalzire sau a unui schimbator de caldura. Cu ajutorul acestor accesorii chiar si boilere solare cu o singura serpentina pot fi ajustate pentru deservirea sistemelor de incalzire cu energie solara sau a celor cu pompa de căldura. Utilizarea tot mai larga a cazanelor cu condensare si a pompelor de caldura a facut necesara si folosirea unor boilere solare de mare capacitate, asigurand totodata temperatura joasa pe retur si randamentul ridicat.

Logo Austria Email

7 ANI GARANTIE!

Boilere solare

BOILERE BIVALENTE 200 L  –  7 ANI GARANTIE!

Boiler bivalent
Boiler bivalent

Boilere solare Austria Email HT ERMR este un boilere destinat prepararii apei calde menajere cu ajutorul unui sistem solar respectiv unei surse alternative. Boilerul este livrabil cu un volum de 400 litri in culorile alb, albastru, orange sau argintiu. Boilerul este dublu emailat, serpentinele sunt de inalta performanta, emailate si ele. Cele doua canale pentru senzori sunt in asa fel construite incat pozitia senzorului de temperatura poate fi adjustat individual, un anod de sacrificiu si un termometru sunt inclusi. Boilerul este foarte bine izolat termic, acoperit cu o spuma izolanta de tip PU peste care se monteaza o manta de Skai de culori diferite. Boilerul are o flansa de vizitare unde se poate monta o rezistenta electrica pentru incalzire permanenta pana in 10 KW sau un schimbator de caldura suplimentar pentru inca o sursa de incalzire. In partea din mijloc permite montajul unei rezistente electrice insurubabile pana in 3,5 kW destinata suplimentarea incalzirii. Serpentinele incorporate sunt emailate si foarte netede astfel nu sunt afectate de depuneri…

Boilere Tank-in-tank
Boiler Tank in Tank
Boiler Tank in Tank

Aceste boilere tank in tank sunt alcatuite practic din doua boilere ,unul dintre boilere este folosit pentru apa calda menajera iar celalalt dintre cele 2 boilere este folosit la sistemul de incalzire cu calorifere sau incalzire in pardoseala . Cele 2 boilere formand un boiler tank in tank practic cu un volum asemanator unui singur boiler facand posibila amplasearea in orice camera tehnica sau spatiu tehnic.

 Boilere si Stocatoare
Boiler Stocator
boilere si stocatoare

Boilere si stocatoare sunt echipamente folosite in instalatiile de incalzire si racire. Aceste boilere si stocatoare le regasim in special la instalatiile termice mari si care au nevoie de inertie termica mare prin acumularea apei.

Pentru mai multe informatii despre boilere solare, boilere bivalente si  boilere monovalente, boilere tank in tank  ne puteti contacta prin intermediul paginii de contact sau la numarul de telefon 0741 146 358!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SHOPPING CART

close