Incalzire si racire in pardoseala – montare in parchet laminat Leave a comment

Incalzire si racire in pardoseala, incalzire prin pardoseala

Incalzire si racire in pardoseala – montajul sistemului uscat “Cofloor” in parchet laminat

1 Sistemul de incalzire si racire in pardoseala uscat “Cofloor” se poate folosi in contact direct cu parchet laminat. Trebuie respectate normele prevazute in DIN 18560-2 “Reglementari in constructii”. Datorita greutatii mici a placilor sistemului uscat, acestea trebuie fixate catre planseu.

Se pot folosi mai multe tipuri de parchet laminat, pentru sistemul de incalzire si racire in pardoseala Oventrop recomanda cel al producatorului: MeisterWerke Schulte GmbH, Typ LG 200 S (grosime 9,5 mm, din care 2,5 mm sunt izolatie fonica).

incalzire in pardoseala in parchet laminat

2 Constructia pardoselii cu sistemul uscat avand ca pardoseala finita sistemul de incalzire si racire in pardoseala cu parchetul laminat.

constructia pardoselii

3 Raport de verificare la transmiterea caldurii pentru sistemul uscat de incalzire si racire in pardoseala cu pardoseala finita din parchet laminat.

4 Raport de verificare la transmiterea frigului pentru sistemul de incalzire si racire in pardoseala uscat cu pardoseala finita parchet laminat, pentru folosirea sistemului pentru racirea suprafetelor.

In cazul caselor pasive si nu numai este de preferat sa se foloseasca sistemul de incalzire si racire in pardoseala si sistemul de incalzire si racire in pardoseala este de departe cel mai economic sistem din punct de vedere a cheltuielilor iar sistemul de incalzire si racire in pardoseala Cofflor este la aceasta ora cel mai montat sistem, si asta pentru ca sistemul de incalzire si racire in pardoseala distribuie atat incalzirea cat si racirea pe toata suprafata sapei adica cu cat suprafata radianta de incalzire si racire in pardoseala este mai mare cu atat transferul se va face mai binesi astfel avand nevoie de o temperatura cat mai mmica cheltuielile cu intretinerea vor fi dintre cele mai mici atat pentru perioada de vara cat si pentru perioada de iarna.

Pentru mai multe informatii despre montare in pachet laminat a sistemului uscat “Cofloor” de incalzire si racire in pardoseala, ne puteti contacta la numarul de telefon 0741 146 358!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SHOPPING CART

close