Incalzire si racire in pardoseala, sistem uscat „Cofloor“ grosime 5 cm Leave a comment

Incalzire si racire in pardoseala, incalzire prin pardoseala Oventrop

Accesorii pentru sistemul uscat “Cofloor” de incalzire si racire in pardoseala

Cel mai subtire sistem de incalzire prin pardoseala de pe piata – doar 5 cm grosime!

sistem uscat cofloor de incalzire si racire in pardoseala

Pe langa sistemul cu placi cu nuturi si sistemul Taker cu sape lichide, sistemul de incalzire si racire in pardoseala Oventrop ofera si sistemul uscat pentru incalzire si racire in pardoseala. Componentele acestui sistem sunt recomandate atat in cazul renovarilor cat si in cazul constructiilor noi.

1 Sistemul uscat “Cofloor” pentru incalzire si racire in pardoseala si racire in tavan poate fi combinat cu elementele standard ale sistemului uscat (placile Fermacell), dar si cu sapele de ciment sau cele lichide.

sistem uscat Cofloor

Elementul suport al sistemului de incalzire si racire in pardoseala sistem uscat „Cofloor“ este izolator termic din polistiren de 25 mm, rezistent la compresiune. Acesta este suportul pentru lamele radiante din tabla.

Santurile din elementul izolant de suport permit asezarea tevilor, “Copipe” de la Oventrop de 14 mm, in forma de serpentina sau meandra.

Sunt posibile de asemenea si alte variante de desfasurare a tevii.

Sistemul de incalzire si racire in pardoseala Oventrop recomanda folosirea tevilor multistrat “Copipe” de 14 mm pentru sistemul de incalzire si racire in pardoseala, datorita coeficientului de dilatare mai mic pe care acest tip de tevi il are, fata de tevile din polietilena. Astfel este facilitata o functionare a sistemului fara aparitia unor sunete datorate dilatarilor.

Lamelele sistemului uscat de incalzire si racire in pardoseala sunt confectionate din tabla galvanizata de 0,5 mm grosime, oferind un transfer optim sapelor uscate, a celor din beton sau chiar si in cazul celor lichide in cazul toate sistemelor de incalzire si racire in pardoseala.

Avantajele sistemului uscat “Cofloor” de incalzire si racire in pardoseala:

  • instalarea sistemului uscat Oventrop “Cofloor” este fara pierderi, iar asezarea lui se poate face cu usurinta de catre o singura persoana
  • grosime mult mai mica a sistemului fata de sistemul cu sape umede
  • randament bun de transmitere a caldurii/frigului prin intermediul lamelelor din tabla galvanizata
  • sunt eliminate intarzierile de constructie prin instalarea elementelor sistemului uscat
  • pardoseala ajunge la temperaturile dorite mult mai rapid
  • se poate umbla peste pardoseala imediat dupa montajul sistemului uscat

Sistemul uscat Oventrop “Cofloor” de incalzire si racire in pardoseala poate fi folosit pentru incalzire si racire prin perete chiar si in cazul in care teava este desfasurata in forma de meandra.

2 Elementul suport al sistemului de incalzire si racire in pardoseala uscat din EPS (1000 x 500 x 25 mm) cu santuri, pentru asezarea pe suprafata oricarui model de camere.

3 Lamelele de tabla asezate in asa fel incat sa formeze o curba de 90° in cazul asezarii spiralate a tevilor.

4 Instalarea unei curbe pentru fixare a tevii in cazul asezarii tevilor in forma de meandra.

Pentru mai multe informatii despre sistemul uscat “Cofloor” de incalzire si racire in pardoseala ne puteti contacta prin intermediul paginii de contact!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SHOPPING CART

close