Panouri solare – Informatii Leave a comment

Sisteme solare, instalatii solare, Panouri solare

Panouri solare – Informatii

Aici puteti gasi informatii despre diferitele tipuri sisteme de incalzire solara cu panouri solare si componentele lor. Ne vom orienta in special inspre aplicatiile uzuale de preparare a apei calde manajere, incalzire a spatiilor de locuit si a piscinelor, sau combinatii ale acestora pentru toate tipurile de aplicatii si variante de la cele mai mici cum ar fi cabane, solutii izolate, pentru 2-3 persoane cat si pentru cele mai complexe unde putem produce pana la 5000 litri pe ora apa calda de la solar.

Panuri solare – Utilizari

Aceste tipuri de panouri solare sunt folosite ca sursa principala de obtinere a apei calde menajere in timpul verii cat si ca aport la incalzire in timpul iernii mai ales atunci cand spatiul destinat montajului beneficiaza de un sistem de incalzire in pardoseala unde temperatura de lucru este o temperatura joasa de maxim 45 grade iar pentru panourile solare aceasta temperatura o poate realiza foarte usor, in comparatie cu instalatia cu calorifere unde temperatura pe tur este de 70-80 grade.

Pentru orice tip de instalatie solara cu panouri solare, fie ca doriti doar pentru apa calda sau pentru aport la instalatia de incalzire, mai ales cand este cazul cu incalzire in pardoseala, va rugam sa ne contactati. Nu uitati de faptul ca sistemul solar de incalzire, impreuna cu sistemul de incalzire in pardoseala determina cele mai mici cheltuieli la intretinere pe timpul iernii, mai ales atunci cand sistemul solar este dimensionat corect in functie de zona de amplasare si numarul de panouri solare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SHOPPING CART

close