Seminee si centrale cu lemne si peleti Edilkamin

Seminee cu lemne sau peleti Edilkamin Italia – 50 de ani de experienta!

seminee edilkamin

Care este semineul ideal pentru locuinta si nevoile dvs.? Indiferent de designul interior al locuintei, suntem convinsi ca veti gasi in lista cu finisaje pentru seminee Edilkamin un model potrivit pentru dvs.

Ce este un semineu?

Semineul reprezinta vatra focului, vatra casei, elementul central al locuintei. Evolutia tehnologica a influentat evolutia semineelor, insa focul a fost intotdeauna personajul principal.

Tipuri de seminee

Semineele electrice, cu gaze sau bioetanol sunt foarte raspandite, dar seminee cu lemne sau cu peleti sunt singurele in care se poate vedea focul adevarat de lemne, flacara vie, caldura, confortul. Gratie usii cu geam termorezistent, siguranta deplina in timpul utilizarii nu mai este o problema.

tipuri seminee edilkaminEvolutia tehnologica a dus la un randament foarte ridicat in functionare pentru focarele de semineu cu lemne sau peleti, la siguranta deplina in utilizare si la o combustie excelenta, fara a polua mediul inconjurator. Focarele de semineu cu lemne produc caldura prin convectia aerului sau prin incalzirea apei (seminee centrala termica). Semineele cu convectie incalzesc una sau mai multe incaperi prin intermediul ventilatoarelor. Semineele centrala termica incalzesc apa, dispun de o putere cuprinsa intre 12 si 34 kw si pot asigura incalzirea unui volum cuprins intre 200 si 800mc.

Dupa modul in care sunt instalate, semineele centrala termica pot produce si apa calda menajera.

Focarul semineului este ales in functie de necesitati, in timp ce finisajul este ales in functie de preferintele clientului si designul interior al locuintei. Finisajul oricarui semineu poate fi realizat din diverse materiale, incepand cu piatra si lemn, pana la plastic, metal sau sticla.

Seminee cu peleti Edilkamin

seminee cu peleti edilkaminSemineele cu peleti Edilkamin imbina clasicul cu tehnologia ultramoderna si au ca obiectiv pastrarea curata a mediului. Peletii sunt fabricati din rumegus compact (comprimat). Rumegusul lasat in natura este foarte poluant, insa, utilizat pentru producerea de caldura intr-un focar de semineu, acesta se transforma pe cale naturala in materiale reciclabile, nepoluante (cenusa, apa, bioxid de carbon). Arderea peletilor este controlata electronic, fapt ce permite tinerea sub observatie si controlul procesului de combustie. Rezultatul? Un semineu cu flacara identica celei de la arderea lemnului, confort termic, utilizarea elementelor care polueaza mediul si oprirea defrisarilor excesive.

Pentru mai multe informatii si comenzi despre seminee Edilkamin, ne puteti contacta prin intermediul paginii de contact sau la numerele de telefon puse la dispozitia dumneavoastra pe site. In meniul din partea stanga va prezentam modelele de focare semineu inchis, seminee centrala termina, inserturi si finisaje semineu!

One Comment

  1. Voi cumpara un focar semineu in viitorul apropiat. Aspectul unei camere este imbunatit considerabil dupa instalarea unui semineu.

Lasă un răspuns