Sistem de ventilatie Uniflexplus – componente 2

banner uniflexplus

Sistem de ventilatie UNIFLEXPLUS +

Sistemul de ventilatie cu recuperare de caldura Uniflexplus este simplu de manevrat, dispune de un montaj rapid, contine toate elementele necesare, formand un tot unitar. Sistemul de ventilatie este usor de intretinut si de curatat. Asigurand un service adecvat, veti avea totdeauna aer proaspat, filtrat si temperat. Aerul proaspat este indispensabil atat activitatii cotidiene, cat si odihnei sau somnului.

Tuburi antimicrobiale

Componente Uniflexplus
Tuburile Uniflexplus sunt tuburi speciale, antimicrobiale, fabricate in Germania. Sistemul Uniflexplus+ este livrat complet. Va garanta ca aerul va fi curat, fara mucegai sau microbi. Este recomandat ca sistemul sa fie conectat la sistemul Terra-Air Home, astfel asigurand un randament ridicat atat in timpul iernii, cat si in timpul verii.

Distribuitoare UNIFLEXPLUS +

Atat distribuitoarele, conectoarele, capetele de aspirare si exhaustare, cat si atenuatoarele de zgomot vor asigura realizarea unui sistem compact de distribuire a aerulului, fara improvizatii si imposibilitatea de obturare a cailor de transport.

Componentele sistemului

Distribuitor Uniflexplus

Pentru mai multe informatii despre sistemul de ventilatie cu recuperare de caldura Uniflexplus, ne puteti contacta prin intermediul paginii de contact sau la adresa de email office@termice.ro!

2 Comments

  1. Preturi pt sistem complet ptr locuinta de 150 mp?? brosuri?
    multumesc.
    Iulian Nastase

  2. As vrea documentatia pentru un sistem care sa deserveasca o casa de 200 mp pe doua nivele.Deasemeni si preturi .Multumesc!
    ing.Stamatoiu Eugen

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SHOPPING CART

close