Uniflexplus – sistem de ventilatie cu recuperare de caldura

banner uniflexplus

Uniflexplus – sistem inovativ de ventilatie

Uniflexplus este un sistem inovativ si modern de distribuire a ventilatiei pe conducte cu diametru mic (50/63/75/90mm) care permite montarea conductelor in tavan, in beton, in pardoseala, sub gips-carton sau incastrat in perete.

Avantajele sistemului Uniflexplus:

Sistem ventilatie Uniflexplus

 • componentele Uniflexplus sunt usor si rapid conectabile, au un grad de fiabilitate ridicat, totul se face fara a utiliza instrumente special.

 • o gama larga de utilizari: apartamente, case, birouri, hoteluri.

 • design inovator: aerodinamica reduce rezistenta fluxului, stratul interior garanteaza proprietatile igienice.

 • diametrul mic al conductei Uniflexplus permite integrarea in sape standard, pereti, tavane.

 • proprietati antibacteriene si antistatice: igiena de-a lungul vietii cu Uniflexplus.

 • designul inteligent al componentelor Uniflexplus faciliteaza proiectarea si punerea in aplicare a instalatiei de distributie a ventilatiei.

 • acustica excelenta si proprietati de izolare termica in combinatie cu rezistenta mecanica ridicata.

De ce Uniflexplus?

Sistem ventilatie Uniflexplus in tavan

Sistemul de distribuție a ventilatiei Uniflexplus ofera o calitate inalta si rapida a executiei oricarui fel de instalatie de ventilatie. Are aceeasi eficienta ca si sistemele de ventilatie cu recuperare de caldura. Uniflexplus va permite sa ascundeti complet conductele in plafoane, goluri, izolatie, tavane, pardoseli, pereti. Sistemul Uniflexplus este un sistem de ventilatie complet.

Ce conducte sunt necesare?

Sistem ventilatie Uniflexplus distribuitor

In casele cu o familie sunt recomandate conductele Uniflexplus cu un diametru de 63 mm. Diametrul relativ mic faciliteaza o instalare usoara. Spatiul aerisit cu ajutorului sistemului de ventilatie Uniflexplus+ garanteaza un confort maxim. Sistemul de ventilatie are o capacitate de aproximativ 450 m3/h si poate fi realizat folosind doar doua colectoare (unul pentru extracție si unul pentru alimentare cu aer), ceea ce reduce foarte mult valoarea investitiei dumneavoastra.

Este necesar un proiect pentru sistemul de ventilatie Uniflexplus?

Recomandam realizarea sistemului de ventilație dupa un proiect, in ciuda faptului ca sistemul Uniflexplus este foarte simplu. Se va realiaza un desen-schita pentru a expune modul in care sistemul ar trebui sa functioneze si, pe baza acestuia, se va stabili lista de preturi. Pretul sistemului de ventilatie pentru birouri este de circa 150-200 de Euro (in functie de volumul de munca).

Este necesara curatarea sistemului Uniflexplus+?

Sistem ventilatie Uniflexplus montaj

Raspunsul este simplu: nu. Cu asa proprietati antistatice si antibacteriene ale stratului interior al conductelor Uniflexplus si datorita vitezei mari a aerului pe acestea nu se depune praf. La cererea clientului, dupa mai multi ani de functionare, este posibila curatarea coductelor folosind echipament specializat.

Pretul de instalare al sistemului de ventilatie Uniflexplus+ este similar cu cel al instalarii unui astfel de sistem de cu conducte metalice izolate.

Pentru mai multe informatii si preturi sistem de ventilatie cu recuperare de caldura Uniflexplus, ne puteti contact la numarul de telefon 0741 146 358 sau prin intermediul paginii de contact!

3 Comments

 1. Va propun implementarea brevetului 125399 privind cel mai simplu, ieftin si ușor de montat aparat de recuperarea căldurii din aerul ventilat cu scopul menținerii umidității ambientale in limitele optime, pentru combaterea mucegaiului, in cadrul lucrărilor de reabilitare termic. Brevetul conferă dreptul de proprietate intelectuala cu avantaje financiare protejate de lege. Aceste avantaje pot fi delegate parțial sau in întregime parților interesate, beneficiar, proiectant, executant.
  Olaru.

  1. am trimis un email cu datele de contact peentru a lua legatura

 2. Sunt curios care sunt pierderi de presiune pe conductele Uniflexplus cu diametru de 63 mm.
  Cu siguranta sistemul de ventilatie la o capacitate de ~450 m3/h, presiunea disponibila ar trebui sa fie f. mare (min. 4-500Pa) asta datorita nervurilor interioare pe sectiunea conductelor si sistemelor de distributie.
  Pentru HRV system cu recuperare, presiunea ar depasi 500Pa implicit ar creste consumul electric (alimentare ventilatoare centrifugale).
  .
  PS: “multi vad, putini cunosc” – spune experienta de peste 12 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SHOPPING CART

close