Incalzire prin pardoseala – Avantaje si service | Incalzire in pardoseala Leave a comment

Incalzire in pardoseala Incalzire prin pardoseala

Oventrop Germania - doar 24 Euro pentru Mp

Incalzire in pardoseala – Avantaje si service

http://www.termice.ro/imagini/avantaje1.jpg

1. “Profilul de temperatura” aproape ideal, de la incalzire in pardoseala pana la tavan. In comparatie cu alte sisteme de incalzire in pardoseala, sistemul de incalzire in pardoseala poate fi considerat drept sistemul de incalzire prin pardoseala cu profil de temperatura ideal. In functie de comportarea utilizatorului, sistemul de incalzire in pardoseala cu apa calda prezinta avantajul, ca datorita temperaturilor scazute din agentul de incalzire, cat si datorita temperaturii scazute a aerului din camera, face posibila o economie de energie de 6-12%.

2. Ca ofertant al sistemului de incalzire in pardoseala “Cofloor”, Oventrop pune la dispozitie o solutie de inalta calitate, care asigura numeroase avantaje la instalare si un confort ulterior. Pentru aceasta a fost necesara respectul unui numar mare de prevederi si norme germane. O siguranta suplimentara o reprezinta conventia de acordare a garantiei prin  ZVSHK, cat si prin  BHKS.

3,4. Mijloace  ajutatoare

La proiectare, calculare, executie si reglare, Oventrop isi ajuta partenerii de pe piata. Sunt puse la dispozitie informatii actuale, detaliate, ca manuale, fise de date si priviri de ansamblu asupra produselor, cat si CD-uri si software.

Incalzire pardoseala - Avantaje si service 2

5. Rigla de calcul pentru incalzire in pardoseala

In cazul in care este necesar, Oventrop intocmeste imediat o oferta orientativa, stabilind inclusiv elementele de baza, benzile izolante marginale, distribuitoarele de circuite de incalzire, teava de incalzire la alegere etc. Dupa transmiterea comenzii, specialistul de la Oventrop primeste un calcul exact referitor la instalatia de incalzire in pardoseala, care include totalul componentelor necesare. In felul acesta, partenerii firmei Oventrop au in orice moment posibilitatea de a raspunde prompt si sigur la cererile de oferta ale clientilor.

Pentru mai multe informatii despre sistemul de incalzire in pardoseala sau incalzire prin pardoseala va rugam sa ne contactati prin intermediul paginii de contact!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SHOPPING CART

close