Incalzire in pardoseala fara distribuitor – “Floorbox” Leave a comment

Incalzire in pardoseala, incalzire prin pardoseala

Sistem de incalzire in pardoseala fara distribuitor cu ajutorul dispozitivului “Floorbox”

1 “Floorbox” instalatie de incalzir in pardoseala fara distribuitor

In multe cladiri se renunta in ziua de astazi din motive estetice, din motive de spatiu si din motive de costuri la un distribuitor central pentru locuinta. Pentru o buna functionare a sistemului de incalzire in pardoseala, Oventrop ofera sistemul “Floorbox”. Componentele “Floorbox” sunt pre-montate intr-o cutie de distribuitor si fac posibila inchiderea circuitelor, reglarea circuitelor si utilizarea unui repartitor de caldura. Astfel se poate renunta la instalatia electrica necesara si costisitoare pentru actuatoare si termostatele de ambient. Setul “Floorbox” poate fi combinat cu toate regulatoarele individuale de temperatura “Unibox”. La utilizarea dispozitivelor “Unibox” cu limitator de temperatura a returului, regulatorul se monteaza in returul circuitului de incalzire in pardoseala.

incalzire in pardoseala fara distribuitor

La instalarea unui sistem de incalzire in pardoseala fara distribuitor se face alimentarea de la distributia principala respectiv racordarea fiecarui “Unibox” prin “Floorbox”. Legatura cu “Floorbox” se poate realiza lateral sau in partea inferioara. Racordul de retur pentru inchiderea completa a circuitului de incalzire in pardoseala se face la instalatia fara “Floorbox” prin “Unibox RLA” cu functie de blocare (vezi Fig. 3).

2 Prezentarea sistemului: “Floorbox” instalatii de incalzire in pardoseala fara distribuitor pentru cladiri cu mai multe etaje (racordare laterala)

3 Prezentarea sistemului: Instalatie de incalzire in pardoseala fara distribuitor pentru instalatii mici

incalzire in pardoseala floorbox

Pentru mai multe informatii despre sistemul de incalzire in pardoseala Oventrop si dispozitivul Floorbox, ne puteti contacta prin intermediul paginii de contact sau la numarul de telefon 0741 146 358!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SHOPPING CART

close