Incalzire in pardoseala – Reglarea cu ajutorul dispozitivelor de reglare incorporate Leave a comment

Incalzire in pardoseala, incalzire prin pardoseala

Oventrop Germania - doar 24 Euro pentru Mp

Incalzire in pardoseala – Reglarea cu ajutorul dispozitivelor de reglare incorporate

Incalzire in pardoseala – Echilibrarea hidraulica

Reglarea circuitelor de incalzire in pardoseala se efectueaza cu distribitorul “Multidis SF” din otel inoxidabil nr.art.: 140 40 52 bis 140 40 62, cu ajutorul dispozitivelor de reglare incorporate in coloana de retur:

1. Se desurubeaza capacul negru, eventual se utilizeaza o cheie hexagonala SW 5.la instalatiile de incalzire in pardoseala

2. Se inchide stiftul de reglare cu cheia hexagonala SW 5, rotind in sensul acelor de ceasornic. In continuare se deschide stiftul de reglare, corespunzator valorii de reglare prealabila calculate, in sensul opus acelor de ceasornic conform proiectului de incalzire in pardoseala.

incalzire in pardoseala – Reglarea cu ajutorul dispozitivelor de reglare incorporate

3. Se roteste surubul negru de reglare, a sistemului de incalzire in pardoseala cu cheia hexagonala SW 6, in sensul acelor de ceasornic, pana aproape de stiftul de reglare. In felul acesta, valoarea de reglare poate fi regasita usor,daca, de exemplu, circuitul de incalzire este inchis, la un moment dat, de stiftul de reglare.

4. Insurubati capacul negru de inchidere, a sistemului de incalzire in pardoseala eventual fixati-l cu o cheie hexagonala SW 5. Efectuati operatia de reglare pentru toate circuitele de incalzire.

Diagrama pierderilor de presiune pentru distribuitorul “Multidis SF” din otel inoxidabil, cu dispozitive de reglare incorporate in coloana de retur. Ventilele din coloana de tur sunt complet deschise.

Ne pare rau, dar diagrama pierderilor de presiune pentru distribuitorul “Multidis SF” din otel inoxidabil nu este disponibila momentan… Va rugam sa reveniti!

Un sistem de incalzire in pardoseala aduce si un mare beneficiu estetic. Caloriferele sau alte corpuri de incalzire sunt greu de integrat intr-un mod estetic in decorul locuintei tale. Mai mult chiar, caloriferele si alte corpuri de incalzire trebuie curatate si intretinute regulat. Un sistem de incalzire in pardoseala, in schimb, este complet ascuns vederii si permite decorarea fiecarei incaperi fara a va ingrijora de faptul ca un calorifer masiv va strica tot echilibrul interior. De aceea, un sistem de incalzire in pardoseala este intotdeauna o alegere potrivita.

Pentru mai multe detalii si informatii despre sistemele de incalzire in pardoseala folositi pagina de contact!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SHOPPING CART

close