Pompe de caldura pentru utilizari casnice – Pompa de caldura Leave a comment

Pompe de caldura – pentru incalzirea si racirea cladirilor – pot fi impartite in patru mari categorii, in raport cu functiile lor:

  • pompe de caldura numai pentru incalzire (acestea realizeaza numai incalzirea spatiilor si / sau a apei calde menajere).
  • pompe de caldura pentru incalzire si racire (acestea realizeaza atat incalzirea cat si racirea spatiilor). Cea mai des intalnita este pompa de caldura reversibila aer – aer, care poate functiona fie pentru incalzire, fie pentru racire. Pompele de caldura de dimensiuni mari din cladirile comerciale sau administrative utilizeaza apa pentru distributia caldurii si a frigului, iar furnizarea acestora se realizeaza simultan.
  • sisteme integrate de pompe de caldura (acestea realizeaza incalzirea si racirea spatiilor, incalzirea apei calde menajere si uneori recuperarea caldurii din aerul evacuat). Incalzirea apei menajere se poate face fie numai prin de – supraincalzirea vaporilor, fie prin de-supraincalzirea si condensarea vaporilor. Cea de-a doua varianta permite producerea apei calde menajere atunci cand nu este necesara incalzirea sau racirea spatiilor.
  • pompe de caldura pentru incalzirea apei calde menajere (destinate in totalitate pregatirii apei calde menajere). Acestea pot fi de tipul aer-apa sau apa-apa si utilizeaza ca sursa de caldura: aerul din imediata apropiere, aerul evacuat de catre instalatia de climatizare caldura de de – supraincalzire.

Pompe de caldura – informatii generale

Sistemele geotermale de climatizare cu pompe de caldura va pun la dispozitie energie la costuri scazute si un nivel ridicat de confort pentru ca se bazeaza pe energia termala naturala a Pamantului. Aceste sisteme cu pompe de caldura au nevoie de o cantitate scazuta de energie electrica pentru a concentra ceea ce natura ne pune la dispozitie si apoi incalzesc sau racesc interiorul cladirilor.

Pentru mai multe detalii despre pompe de caldura, Pompa de caldura va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0741 146 358 sau prin intermediul paginii de contact!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SHOPPING CART

close