Reglarea individuala a temperaturii la incalzire in pardoseala Leave a comment

Reglarea individuala a temperaturii la incalzire in pardoseala – Unibox E T, Unibox T

In cazul constructiilor noi sau a celor in renovare se instaleaza cel putin in unele spatii incalzire in pardoseala, de ex. in baie, in camera de zi, birou sau gradina de iarna. Statiile “Unibox E T” si “Unibox T” de montat in perete permit reglarea individuala a temperaturii cu ventil termostatat.

“Unibox E T/T” functioneaza cu o valoare a temperaturii de tur din circuitul de pardoseala, de maxim 55°C (incalzire in pardoseala cu temperatura scazuta). Acestea ofera o reglare individuala a temperaturii circuitului de pardoseala din acea incapere. Se recomanda ca pozitie de montare a dispozitivului “Unibox E T/T” pozitionarea lui astfel incat debitul lichidului sa parcurga intai circuitul de pardoseala si apoi sa ajunga la dispozitiv. Astfel termostatul “Uni LH” va face o reglare exacta a temperaturii. Echilibrarea hidraulica se face cu ajutorul ventilului prereglabil.

1, 2 “Unibox E T”

Dispozitiv pentru reglarea individuala a temperaturii cu ventil termostatat (reglarea temperaturii camerei) pentru incalzire in pardoseala este compus din: doza de perete cu ventil termostatat prereglabil, aerisitor si venitl de curatare, capac cu termostat cu pozitie zero, racord filetat 3/4 pentru fitingurile Oventrop.

Domeniu de reglare: 7 – 28 °C (temperatura camerei).

dispozitiv pentru reglarea individuala a temperaturii

3, 4 “Unibox T”

Dispozitiv pentru reglarea individuala a temperaturii cu ventil termostatat (reglarea temperaturii camerei) pentru incalzire in pardoseala este compus din: doza de perete cu ventil termostatat, aerisitor si ventil de curatare, capac cu termostat “Uni LH” cu pozitie zero, cu racord filetat 3/4 pentru fitingurile Oventrop.

Domeniu de reglare: 7 – 28 °C (temperatura camerei).

dispozitiv pentru reglarea individuala a temperaturii

5 Sectiune prin perete “Unibox T”

6 “Unibox E T” si set de reglare a temperaturii de tur pentru incalzire in pardoseala

sectiune prin perete Unibox T

Pentru mai multe informatii referitoare la sistemul de incalzire in pardoseala Oventrop precum si pentru o oferta de pret, ne puteti contact prin intermediul paginii de contact!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SHOPPING CART

close