Sistem de ventilatie cu recuperare de caldura Uniflexplus 3

banner uniflexplus

Sistem de ventilatie UNIFLEXPLUS +

Sistemul de ventilatie cu recuperare de caldura Uniflexplus este simplu de manevrat, dispune de un montaj rapid, contine toate elementele necesare, formand un tot unitar. Sistemul de ventilatie este usor de intretinut si de curatat. Asigurand un service adecvat, veti avea totdeauna aer proaspat, filtrat si temperat. Aerul proaspat este indispensabil atat activitatii cotidiene, cat si odihnei sau somnului.

Tuburi antimicrobiale

Componente Uniflexplus
Tuburile Uniflexplus sunt tuburi speciale, antimicrobiale, fabricate in Germania. Sistemul Uniflexplus+ este livrat complet. Va garanta ca aerul va fi curat, fara mucegai sau microbi. Este recomandat ca sistemul sa fie conectat la sistemul Terra-Air Home, astfel asigurand un randament ridicat atat in timpul iernii, cat si in timpul verii.

Acest sistem de ventilatie este recomandat in special la stadiul de constructie a casei in momentul in care se toarna placa de beton intre etaje si nu mai ai posibilitatea sa intervii mai tarziu.

Recomandam sistemul de ventilatie Uniflexplus la locuintele cu consum mic de energie , case pasive cu sistem de ventilatie, case care sunt f bine izolate termic si se autosustin energetic din punct de vedere a echipamentelor folosite cat si a cheltuielilor rezultate din montarea acestora.

Distribuitoare UNIFLEXPLUS +

Atat distribuitoarele, conectoarele, capetele de aspirare si exhaustare, cat si atenuatoarele de zgomot vor asigura realizarea unui sistem compact de distribuire a aerulului, fara improvizatii si imposibilitatea de obturare a cailor de transport.

Componentele sistemului Uniflexplus

Distribuitor Uniflexplus

Pentru mai multe informatii despre sistemul de ventilatie cu recuperare de caldura Uniflexplus , ne puteti contacta prin intermediul paginii de contact sau la adresa de email office@termice.ro !

Uniflexplus in Constanta, Uniflexplus in Bucuresti

3 Comments

  1. Preturi pt sistem complet ptr locuinta de 150 mp?? brosuri?
    multumesc.
    Iulian Nastase

  2. As vrea documentatia pentru un sistem care sa deserveasca o casa de 200 mp pe doua nivele.Deasemeni si preturi .Multumesc!
    ing.Stamatoiu Eugen

  3. As vrea sa stiu cam ce materiale imi trebuie pentru un sistem care sa deserveasca 150 mp si sigur ma intereseaza si mai mult pretul si timpul de executare . Multuesc anticipat !

Lasă un răspuns