Terra-Air Home – racoare si caldura din pamant Leave a comment

Terra-Air Home – eficienta – racoare si caldura din pamant

Evaluare pentru incalzire

Pentru a realiza un transfer de caldura eficient in pompele de caldura geotermale, scaderea vitezei aerului este necesara. Pentru sistemele de incalzire predominante este ideal sa fie setata o viteza de 1 pana la 2 m/s. Din motive de igiena, un minim de schimbari de aer de 0.5 pe ora este necesar.

terra air eficienta 1

Terra-Air Home – calculul pierderii de presiune se poate face la cerere!

Evaluare pentru racire

Terra-Air Home este la fel de potrivit si pentru racirea locuintei in timpul verii, cand ventilatia suplimentara este necesara. Aerul cald din exterior este racit considerabil in timp ce trece prin pompa de caldura geotermala. Prin folosirea a 3 conducte paralele pot fi transportate fluxuri mari de aer la viteze mici. In modul de racire, viteze ale aerului de pana la 3 m/s si 1.25 schimbari de aer pe ora sunt recomandate. Sistemele care sunt proiectate pentru incalzire si racire sunt potrivite pentru urmatoarele spatii rezidentiale si camere:

terra air eficienta 2

Temperatura aerului din conducta

terra-air-graficDiagrama arata ca aproximativ ca prin utilizarea a 3 conducte de 33 m lungime temperatura optima este aproape atinsa. Lungimile mai mari aduc cu greu o crestere in castigul de energie, presiunea scade si, astfel, apare consumul de energie al ventilatorului.

terra air eficienta 3

Terra-Air Home – Iarna sau vara

Instalare si eficienta

Adancimea la care sunt instalate conductele si spatierea conductelor afecteaza castigul de energie al sistemului Terra-Air Home. Instalarea unui sistem Terra-Air Home isi merita banii, dar in conditii mai putin ideale, de exemplu atunci cand conductele sunt intalate la adancimi mici sau distantele dintre acestea sunt relativ mici, eficienta sistemului scade.

terra air eficienta 4

Pentru mai multe informatii despre sistemul de incalzire si racire din pamant Terra-Air Home ,dimensionare a sistemului Terra-Air Home , proiectare si comenzi a sistemelor Terra-Air Home , ne puteti contacta prin intermediul paginii de contact sau la email office@termice.ro

Terra-air home Constanta , Terra -air home Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SHOPPING CART

close