Terra-Air Home – instalare 2

terra air home conducta ewt

Terra-Air Home – instructiuni de instalare

Terra-Air Home – conectarea la locuinta

aspirator

Alimentarea cladirii cu aer se face prin racord la conducta DN 200 in recipientul de colectare (prin teu). Daca este necesar, se vor folosi completari de conducte si coturi. Mansonul folosit ofera o etansare perfecta intre conducta si peretele cladirii.

Terra-Air Home – Aspirarea

aspirator din otel inoxidabil

Aspirarea cu ajutorul sistemului Terra-Air ofera o alimentare a cladirii cu aer curat. Grila previne patrunderea de corpuri straine mai mari sau animale. Filtrul integrat F5 retine insectele si alte amenintari. Captatorul este livrat cu 3 filtre de schimb. Marginea inferioara a captatorului trebuie sa fie pozitionata la aproximativ 80 cm deasupra nivelului solului.

Pe langa captatorul din PE exista si o versiune de inalta calitate, din otel inoxidabil, disponibila la alegerea expresa a dumneavoastra.

Terra-Air Home – Filtrarea

utilizarea filtrului f5

Filtrul F5 reduce germenii considerabil. Aerul contine mult mai putine microorganisme decat in admisia directa de aer exterior, fara conductele EWT (a se vedea raportul de cercetare „Studii microbiene ale admisiei de aer Erdregistern”, 1997). Astfel, agentii chimici si chiar aditivii antimicrobieni din conducta Terra-Air flex a sistemului de incalzire si racire cu aport termic din pamant pot fi lasati uitarii. Efectele secundare necunoscute sunt excluse.

Terra-Air Home – pozitionarea in groapa

In timpul constructiei unei cladiri cu subsol, excavarea existenta poate fi folosita si pentru instalarea sistemului de incalzire si racire cu aport termic din pamant. Daca cladirea are nevoie de o scurgere, aceasta trebuie realizata inainte de instalarea sistemului de incalzire si racire Terra-Air Home. Montarea conductelor sistemului de incalzire si racire cu aport termic din pamant se face peste scurgere, la o adancime medie de 1,8 m.

pozitionarea in groapa

Terra-Air Home – un sistem adaptabil oricarei situatii

Asezarea in spatiu deschis a sistemului de incalzire Terra-Air Home: atunci cand constructia nu are subsol pentru instalarea sistemului de incalzire si racire cu aport termic din pamant, se va sapa un sant propriu.

asezarea in spatiu deschis

Pentru mai multe informatii despre sistemul de incalzire si racire cu aport termic din pamant Terra-Air Home si comenzi, ne puteti contacta prin intermediul paginii de contact sau la email office@termice.ro!

2 Comments

  1. I would like to receive from you an offer regarding a ventilation sistem for a club in Constanta,Mamaia–Sat,Romania.this club is not very big,maybe 300 m2,but the problem consists in finding a good person to do that job properly,better than just good , so that my boss will recognise that it is a good offer I negociate.both financially and sustenable.thank you for your time.I look forward for a great solution .Madalina Nicoleta Arnautu

    1. Hello,

      Thank you for your messeges. Please leave as more contact details to make contact and see the space

Lasă un răspuns