Incalzire in pardoseala – Distribuitor “Multidis SF” cu statie de reglare Leave a comment

Incalzire in pardoseala , Incalzire prin pardoseala

Oventrop Germania - doar 24 Euro pentru Mp

Incalzire in pardoseala – distribuitor “Multidis SF” din otel inoxidabil cu statie de reglare, respectiv cu control de debit de caldura

distribuitor multidis SF

Eficienta economicala sistemele de incalzire in pardoseala si confortul sunt obtinute prin pozarea exacta a conductelor si, in primul rand, prin echilibrarea hidraulica a debitelor la distribuitorul sistemului “Cofloor” de incalzire in pardoseala. Programul de livrari Oventrop cu incalzire in pardoseala ofera, in afara de distribuitorul standard  pentru 2 pana la 12 racorduri de incalzire, si un numar mare de posibilitati de solutionare pentru diverse cerinte impuse din punctul de vedere al instalarii distribuitorului.

Cateva exemple de incalzire in pardoseala:

1. Statia de reglare Oventrop “Regufloor” de la distribuitor, pentru instalatii de incalzire in pardoseala combinate, cu radiatoare si sistem de incalzire in pardoseala. Temperatura pe tur a radiatoarelor (pana la 70 grade) este redusa, pentru sistemul de incalzire in pardoseala, de exemplu, pana la 45 grade. Aceasta sarcina revine statiei de reglare Oventrop, care se conecteaza in fata distribuitorului “Multidis SF” din otel inoxidabil. Echilibrarea hidraulica a diverselor circuite de incalzire in pardoseala se realizeaza la regulatoarele incorporate pe conducta de retur (jos) si prevazute cu afisaj de debit.

2. Distribuitoarele cotite, cu set de racordare a unor contoare de debit de caldura si ventil de reglare “Hycocon V” pentru conductele verticale, completat de contoare de debit de caldura, existente in comert entru sistemele de incalzire in pardoseala.

Functii: incalzire in pardoseala

Intrun sistem de incalzire in pardoseala Echilibrarea hidraulica a mai multor distribuitoare, respectiv conducte verticale, unele fata de celelalte, in punctul de pozare, ceea ce duce la evitarea problemelor legate de zgomot, de diminuarea puterii sau de supraincalzirea pardoselii.

Placa de racorduri de deasupra distribuitorului serveste la cablarea vizibila a termostatelor de camera si a mecanismelor de reglare.

3. Variante de montare pentru adancimi mici  de incorporare. Ventilul de reglare “Hycocon V” pentru conductele verticale se monteaza cu unitatea de comanda orientata in sus. In felul acesta, contorul de debit de caldura poate fi rabatat la 90 grade in cutia de incorporare.

4. Distribuitoare “Hycocon DP” cu set de racordare a conductelor pentru debitul de caldura in pozitie de tranzit, completat cu contoare de debit de caldura existente in comert.

Functii: incalzire in pardoseala

La sistemele de incalzire in pardoseala Echilibrarea hidraulica a mai multor distribuitoare, respectiv conducte verticale, una fata de cealalta, pentru fiecare stare de functionare, ceea ce duce la conditii optime de functionare a instalatiei si in caz de sarcina partiala.

Receptorul de unde radio, amplasat deasupra distribuitorului sistemului de incalzire in pardoseala receptioneaza semnale de la termostatele de camera prevazute cu emitatoare de unde radio si transforma aceste semnale in comenzi de reglare pentru mecanismele de reglare racordate.

5. Incalzire in pardoseala -Detaliu al setului de racorduri pentru contoarele de debit de caldura amplasate in pozitie de tranzit.

Regulator “Hycocon DP” pentru presiunea diferentiala si contor pentru debitul de caldura pe retur (sus), robinet cu cap sferic cu racord pentru senzorul de temperatura pe tur (jos).

Contactati-ne pentru mai multe detalii si informatii despre incalzire in pardoseala sau incalzire prin pardoseala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SHOPPING CART

close