Incalzire in pardoseala – statie de reglare wirelles Leave a comment

Incalzire in pardoseala, Incalzire prin pardoseala

Oventrop Germania - doar 24 Euro pentru Mp

Incalzire in pardoseala – Statia de reglare “Regufloor”. Reglare prin unde radio. Accesorii.

Incazire in pardoseala - Statie reglare wireless

Incalzire in pardoseala – Statia de reglare “Regufloor”

1. Statia de reglare “Regufloor”pentru incalzire in pardoseala

Statie de reglare a valorilor fixe pentru racordarea distribuitorului din otel inoxidabil “Multidis SF” pentru sisteme de incalzire in pardoseala cu 2-12 racorduri de circuite de incalzire. Statia este premontata si verificata, cu pompa Grundfos “Alpha”, ventil de distributie cu trei cai, regulator de temperatura cu senzor de conducta si soclu termoconductibil. Un regulator de teava protejeaza instalatia impotriva supraincalzirii.

2. Receptorul de unde radio, pentru sistemul de incalzire in pardoseala impreuna cu termostatele de camera cu emitatori de unde radio.

Transmiterea semnalelor de reglare a sistemului de incalzire in pardoseala se realizeaza prin unde radio, de la termostatele de camera la receptor. Pentru o reglare exacta a temperaturii din camera sunt necesare doar cateva impulsuri. De aceea, reglarea prin unde radio este adecvata atat pentru transformari, cat si pentru instalatiile noi de incalzire in pardoseala.

Incalzire in pardoseala – Statia de reglare wireless

3. Imbinari cu filet si inel de fixare “Ofix K”/”Cofit S” pentru Incalzire in pardoseala

Imbinari cu filet si inel de fixare “Ofix K” pentru tevi “Copex” si din PE-X. Evacuarea, inelul de fixare si contrapiulita sunt realizate din alama sau nichelate.

Imbinari cu filet si inel de fixare “Cofit S” pentru tevi “Copipe” din mai multe straturi si in cazul unei prelucrari similare, pentru tevi “Copex” din PE-X. Evacuarea din alama rezistenta la dezincare, inelul de fixare si contrapiulita din alama sau nichelate.

4. Banda izolanta pentru margini, pentru incalzire prin pardoseala realizata din spuma de polietilena, cu folie de protectie si slit de rupere.

Profil de alungire din spuma de polietilena cu picior de lipire. Teava de protectie cu fanta din LDPE pentru protectia tevilor de incalzire la intersectarea rosturilor, la intrarea in sapa si la iesirea din sapa.

incalzire in pardoseala – Statia de reglare prin unde radio

5. Foarfeca de taiat tevi cu lama cu tub de protectie, pentru tevi cu diametrul de pana la 20 mm pentru incalzire prin pardoseala.

6. Bride de fixare din material plastic pentru fixarea tevilor de incalzire pe placile netede de izolare, de exemplu in fata distribuitorului si la trecerile prin usi pentru incalzire in pardoseala.

Coturi de teava de ghidare din material plastic pentru cotirea si fixarea tevilor din PE-X la coturile de 90 grade, de exemplu, in fata distribuitorului si la trecerile prin tavanale sistemului de incalzire in pardoseala. Marcaj din material plastic pentru masuratori, pentru marcarea punctelor de masurare a umiditatii sapei. Toate componentele sistemului de incalzire in pardoseala sunt adaptate unele la celelalte si se completeaza reciproc, alcatuind o instalatie sigura si cu durata lunga de viata.

Incalzire in pardoseala – Contact

Contactati-ne pentru mai multe detalii despre incalzire in pardoseala sau incalzire prin pardoseala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SHOPPING CART

close