Panouri solare de eficienta ridicata Leave a comment

Panouri solare

B/12/1700Panouri solare – descriere generala

Instalatie solara cu panouri solare de eficienta ridicata pentru prepararea apei calde menajere, cu boiler integrat, sub presiune. Functioneaza la presiunea retelei urbane de apa potabila. Caldura de la tuburile superconductoare este transferata direct apei din boiler. Boilerul dispune de o rezistenta electrica pentru incalzirea suplimentara a apei, pe perioadele mai putin insorite. Rezistenta este comandata cu ajutorul unui controler care mentine temperatura dorita intr-un anumit interval orar.

Panouri solare – avantaje

  • constructie simpla, modulara
  • instalare facila
  • eficienta ridicata
  • durata lunga de viata
  • reglaj automat al temperaturii
  • boiler electric integrat
  • functioneaza la presiunea retelei
  • fiabilitate ridicata
  • siguranta in functionare

Panouri solare – caracteristici tehnice

Boiler

Partea interioara a boilerului este fabricata din otel emailat. Partea exterioara este fabricata din otel inoxidabil, combinat cu tabla de otel acoperita cu un strat protector, rezistent la coroziune si radiatii solare. Izolatia termica a boilerului este realizata din spuma poliuretanica de 50-60 mm grosime, avand caracteristici termoizolante foarte bune. Diametrul exterior al boilerului este de 420 mm, iar capacitatea sa este cuprinsa intre 120 si 240 de litri, in functie de model. Boilerul contine o rezistenta electrica de 1,5 kW, comandata de catre un controler BE.

Tuburi vidate superconductoare

Tuburile vidate superconductoare de mare eficienta sunt produse din sticla borosilicat si contin un element superconductor in contact termic cu o lamela de absorbtie a radiatiilor solare. Interiorul tubului este vidat pentru a imbunatati proprietatile sale termoizolante. Tuburile vidate rezista la impact cu grindina de pana la 35 mm. Dimensiunile unui tub vidat pentru acest tip de instalatie sunt 1700 mm lungime si 70 mm diametru. O instalatie are intre 12 si 24 de tuburi, in functie de model. Suportul este fabricat din profil de otel inoxidabil.

Panouri solare – variante

Instalatia este disponibila in urmatoarele variante:

CodNr. tuburiCapacitate
B2-12-1700-12012120 l
B2-18-1700-18018180 l
B2-20-1700-20020200 l
B2-24-1700-24024240 l

Contactati-ne pentru imformatii suplimentare sau cereri de oferte cu panouri solare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SHOPPING CART

close