Panouri solare de uz general Leave a comment

Panouri solare

Panouri solare de uz general

panouri solare de uz general cu tuburi vidate nepresurizate

Panouri solare de uz general cu tuburi vidate, nepresurizate. Se pot folosi în aplicatii combinate, la prepararea apei calde menajere, încalzirea piscinelor, si incalzirea locuintelor mai ales impreuna cu sistemele de incalzire in pardoseala unde temperatura agentului termic este redusa maxim 45 grade si astfel randamentul termic generat de panoul solar este absorbit in totalitate de instalatia de incalzire in pardoseala aducand un aport foarte mare la instalatia de incalzire. Ce ar fi insemnat sa avem o instalatie cu calorifere care functioneaza cu minim 70 grade pe retur si sa asteptam ca aceste instalatie sa fie incalzita de la panourile solare in timpul iernii, asteptam aproximativ 1 ora sa creasca temperatura in panoul solar si cand ea pleca din panoul solar practic are un ciclu foarte mic ca si aport pentru instalatia de incalzire cu calorifere. Ei ! Avand incalzire in pardoseala si folosind maxim 40 grade pe tur circuitul este incalzit o perioada mult mai mare si aportul instalatiei solare la instalatia mea de incalzire este mult mai bun. Transferul caldurii catre agentul termic se realizeaza direct din panouri solare cu ajutorul grupului de pompare catre boiler. Astfel instalatia solara contribuie la aportul de energie termica necesar incalziri locuintei.

Panouri solare de uz general cu tuburi vidate superconductoare

panouri solare de uz general cu tuburi vidate superconductoare

Se pot folosi în aplicatii combinate, la prepararea apei calde menajere, încalzirea spatiilor de locuit, a piscinelor, etc. Panourile solare sunt cele mi des intalnite si cele mai exploatate astfel ca majoritatea instalatilor solare folosesc acest tip de panouri solare. Transferul caldurii catre agentul termic se realizeaza indirect.

Termice.ro va ofera informatii complete despre panouri solare, precum si informatii despre modul de montaj si exploatare al panourior solare, dimensionare si proiectarea la fata locului. Service-ul este sigurat de echipe profesionale scolarizate in Germania. Daca doriti mai multe informatii sau vreti sa faceti o comanda contactati-ne pentru panouri solare.

Lasă un răspuns