Panouri solare, Sisteme solare, Instalatii solare de incalzire a apei Leave a comment

A/18/1500 panou solar cu rezervor integratPanouri solare cu tuburi vidate

Panouri solare cu tuburi vidate si rezervor integrat, nepresurizat. Se folosesc la prepararea apei calde menajere in special in perioada de vara si este folosit in general la toate tipurile de aplicatii in special restaurante, cantine pensiuni unde consumul de apa calda este foarte mare. Transferul caldurii catre apa de incalzit se realizeaza direct in rezervor. Acest tip de panouri solare functioneaza cu circulatie naturala gravitationala (prin caderea apei, fara presiune).

B/18/1500 Panouri solare cu tuburi vidate superconductoarePanouri solare cu tuburi vidate superconductoare

Panouri solare cu tuburi vidate superconductoare si boiler electric integrat, sub presiune. Panouri solare ca acestea se folosesc la prepararea apei calde menajere in restaurante, hoteluri, pensiuni agroturistice consumul de apa este foarte mare si nu putem beneficia de foarte mult soare, iar cand soarele este inexistent intra in functiune rezistenta cu care este echipat acest tip de panoui solare si care este comandata de o automatizare. Transferul caldurii catre apa de incalzit se realizeaza in mod indirect.

B2/18/1800 Panouri solare de eficienta ridicata cu tuburi vidate superconductoarePanouri solare de eficienta ridicata cu tuburi vidate superconductoare

Panouri solare de eficienta ridicata cu tuburi vidate superconductoare si boiler electric integrat, sub presiune. Se folosesc la prepararea apei calde menajere in mod industrial adica foarte mare. Spre deosebire de modelul de mai sus aceasta instalatie solara functioneaza alimentata cu un hidrofor. Transferul caldurii catre apa de incalzit se realizeaza indirect, iar apa calda este impinsa in instalatia de alimentare cu apa calda cu ajutoul hidroforului. Spre deosebire de celelalte tipuri de panouri solare unde apa venea prin cadere aceste panouri solare sunt folosite mai mult pe plaja la piscine, in spatiile publice libere pentru clatire si unde presiunea apei trebuie sa fie constanta.

Contactati-ne pentru mai multe informatii despre panouri solare sisteme solare, panou solar, instalatii solare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SHOPPING CART

close